Válasz a hozzászólásra

Valóban olasz

A szöveg melyik részére gondol? A „valóban olasz” kitétel egyetlen helyen szerepel, és azt, bár a szövegkörnyezet eredetileg is elég egyértelmű, szívesen kifejtem még egyszer: ott arra célzunk, hogy a prémiumkávék mennyivel kerülnek többe az áruházak polcain található, nem pusztán olaszos csengésű, de Olaszországhoz semmiképpen nem kapcsolódó kávék (például Piazza d'Oro), hanem a kevésbé igényes vevőközönség számára is valódi olaszként megismert más, középkategóriás kávéknál (például Lavazza, Segafredo).

Ez a kitétel tehát nem az eszpresszókészítéshez általunk kedvelt prémiumkávékra vonatkozott. Ámbár abból is, érthetően, legtöbbünk jellemzően olyat iszik, amelyet ténylegesen Olaszországban is pörköltek. Többünk azért már a saját pörköléssel is megpróbálkozott...

Válasz

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <i> <strong> <b> <code> <ul> <ol> <li>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • Minden email cím át lesz alakítva ember által olvasható módon, vagy (ha a JavaScript engedélyezett) ki lesz cserélve kattintható, de biztonságos hivatkozásra.
  • A HTML-ben szükséges tipográfiai és esztétikai javítások.

További információ a formázási lehetőségekről

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné-e az űrlapot beküldeni. A kép csak latin betűket és számjegyeket tartalmaz. A kis- és nagybetűk megkülönböztetése nem fontos.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.