Válasz a hozzászólásra

illy kávé

 
Nem kell kedvelnie az illy kávét, elég ha mindenki más kedveli!?   
Az illy név konstans pémium minőséget jelent, amit kiváló szakértők, kóstolók, tesztelők és pörkölők, a szemenkénti válogatás és a professzionális technológiai háttér  tesz lehetővé 1933 óta. - A céget 1933-ban alapította a magyar származású Illy Ferenc ( Temesvár, 1982-Trieszt, 1956) amelyett később fia Ernesto Illy (1925-2008) jelenleg pedig a család harmadik generácója vezet.- A 3 kontinensről származó 9 féle különböző arabica cserje termésének, időjárástól függő, évről-évre változó karakterjegyeinek -íz, zamat, aroma- ellenére, az illy mindig ugyanazt a prémium minőséget képes előállítani. Na ehhez szükséges az a plussz, ami az illyre kezdetektől fogva jellemző volt. A világon elsőként  -légmentesen lezárt fémdobozba csomagolva hozták forgalomba a kévét, így a szabadalmaztatott technológiának köszönhetően a hosszú kereskedelmi szállításokat minőség romlás nélkül vészelték át a kávé szállítmányok. Így válhatott -már a kezdetektől- világszerte a minőség szinonímájává az illy név. Ehhez járult hozzá többek között, az illy kávéscsésze szabadalmaztatott belső gömbölyű kialakítása, hogy a kávé ne törjön meg a felületen, amikor beleengedik a csészébe, hogy így  a jellegzetes, semmivel sem összetéveszthető illy crema kialakulhasson. Ugyan így, ebbe a sorba illeszkedik a kerek illy csésze fűl, ami a márka védjegyévé vált, vagy ide sorolható a szabadalmaztatott csomagolási technológia, a szintelen, szagtalan nemesgáz -nitrogén- nyomás alatti hozzáadása, amely az aromát valósággal visszapréseli a kávéba és így sokkal tovább megőrzi minőségét, mint az egyszerű szelepes vagy vákumos csomagolású kávék. A modern presszókávégép kifejlesztése is Illy Ferenc nevéhez fűződik, ahogyan a pod kávék szabadalma is.  Ez a kreatív erő, valamint a rengeteg felhalmozott tudás, tapasztalat, technológia, a presszókávézást forradalmasító szabadalmak egész sora, amellyek idővel beépültek a kávézás világába, tette az illy kávét oda, ahová a többiek csak követni tudják. Egyik, ön által felsorolt prémium kávé sem jelent olyan bolondbiztos minőséget a fogyasztóknak a világon, mint a  100% Arabica kevert kávé világpiacot vezető illy.

Válasz

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <i> <strong> <b> <code> <ul> <ol> <li>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • Minden email cím át lesz alakítva ember által olvasható módon, vagy (ha a JavaScript engedélyezett) ki lesz cserélve kattintható, de biztonságos hivatkozásra.
  • A HTML-ben szükséges tipográfiai és esztétikai javítások.

További információ a formázási lehetőségekről

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné-e az űrlapot beküldeni. A kép csak latin betűket és számjegyeket tartalmaz. A kis- és nagybetűk megkülönböztetése nem fontos.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.