Válasz a hozzászólásra

Classico

Amint látszik, a Lucaffé nem nagyon könnyíti meg feliratokkal az eligazodást, a csomagolás jellegzetességeiről ismerhetjük csak fel őket. A konzervdobozos csomagolás esetében az őröltet és a szemest is csak úgy tudjuk megkülönböztetni, ha megrázzuk, hogy zörögnek-e benne a kávészemek. A csomagolás piros, Lucaffé felirattal, a mulatt figura féllábon áll a képen.

szemes kilós, szemes/darált negyedkilós

én így látom...

Az egyik kedvencem. Sokáig, évekig kerestem pontosan ezt a telt, csokoládés mellék- és utóízt. A Classico különösen erős ebben, a Mr. Exclusive visszafogottabb, de karaktere hasonló. Az Exquisit íze, bár robusztaarányban a 100%-oshoz áll közelebb, engem mégis sokkal inkább a Classicóra emlékeztet, mint az Exclusive-ra. A Classicónál további előny a negyedkilós csomagolás, de váltogatom más fajtákkal, mert úgy érzem, folyamatosan őt inni túlságosan sok lenne a csokoládéból – és mégis, mindig újra és újra tetszik, amikor visszatérek hozzá.

Arabika-robuszta aránya: 
70/30%

Válasz

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <i> <strong> <b> <code> <ul> <ol> <li>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • Minden email cím át lesz alakítva ember által olvasható módon, vagy (ha a JavaScript engedélyezett) ki lesz cserélve kattintható, de biztonságos hivatkozásra.
  • A HTML-ben szükséges tipográfiai és esztétikai javítások.

További információ a formázási lehetőségekről

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné-e az űrlapot beküldeni. A kép csak latin betűket és számjegyeket tartalmaz. A kis- és nagybetűk megkülönböztetése nem fontos.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.