Válasz a hozzászólásra

Felfejlődés

Szia Máté! Kicsit sokára válaszolok... Én még mindig nem szereztem be a darálót, többön is gondolkodtam, nem sikerült elhatároznom magam, pedig én is tudom, ez a kulcs. Hario és Porlex Mini merült fel, lehet, hogy egyelőre ilyet veszek, de (használt) komolyabb elektromos, ha sikerülne kifogni, jobb megoldás volna. Érdekes tapasztalataim vannak, gyakran az egyadagos szűrővel jobb kávé sikerül, mint a kétadagossal. A tömörítést pedig még mindig a műanyag tamperrel végzem (teljes erővel), ami a tampernek a (szűkülő) szűrő oldalán való felfekvése miatt biztos rosszabb, mint a kétadagos szűrőnél. Nálad milyen a frissen őrölt kávé cremája, vastag, barnás? További jó kávézást! 

Válasz

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <i> <strong> <b> <code> <ul> <ol> <li>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • Minden email cím át lesz alakítva ember által olvasható módon, vagy (ha a JavaScript engedélyezett) ki lesz cserélve kattintható, de biztonságos hivatkozásra.
  • A HTML-ben szükséges tipográfiai és esztétikai javítások.

További információ a formázási lehetőségekről

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné-e az űrlapot beküldeni. A kép csak latin betűket és számjegyeket tartalmaz. A kis- és nagybetűk megkülönböztetése nem fontos.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.