Válasz a hozzászólásra

Hát, izé...

Hát., izé... :-) Odáig rendben, hogy nem termoblokk van benne, de akkor mi van? Valamilyen módon fel kell melegíteni a vizet. Vagy termoblokk van vagy kazán, de olyan, hogy egyik sem, olyan azért nincs...

A termoblokk nagyjából ugyanaz, mint otthon a falon az átfolyós vízmelegítő. Nem tárol melegvizet, csak amikor kell, menet közben felmelegíti. A kazán meg olyan, mint a víztárolós változat, amelyik felmelegít és melegen tart bizonyos mennyiséget. Az előnyeik és hátrányaik is elég hasonlóak a kávéfőzőkben is: az előbbi gyorsan, a bekapcsolás után már röviddel tud meleget adni, viszont mind a kapacitása, mind a hőmérsékleti pontossága elég kérdéses. Az utóbbi nagyobb, talán kicsivel bonyolultabb, kell neki némi felfűtési idő, utána viszont stabil melegvizet ad, amíg csak van a tartályban (és egy kávéfőzőnél, hacsak nem sok adagot főzünk egymás után, azért a kazán tipikusan többszörte elég vizet tárol).

Válasz

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <i> <strong> <b> <code> <ul> <ol> <li>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • Minden email cím át lesz alakítva ember által olvasható módon, vagy (ha a JavaScript engedélyezett) ki lesz cserélve kattintható, de biztonságos hivatkozásra.
  • A HTML-ben szükséges tipográfiai és esztétikai javítások.

További információ a formázási lehetőségekről

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné-e az űrlapot beküldeni. A kép csak latin betűket és számjegyeket tartalmaz. A kis- és nagybetűk megkülönböztetése nem fontos.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.