Válasz a hozzászólásra

Fordítsuk visszájára

Fordítsuk visszájára, úgy könnyebb. Ha nincs semmiféle nyomásfokozó, akkor a szűrőtartóban (ez a helyére betekerendő, nyeles kar) van egy szűrő (egy tartályalakú fémalkatrész, alján sűrű lyukacskákkal, semmi több). Ha a szűrőt kiemeled, a tartó alján csak egy-két nagy nyílás van, amin a kávé mindenféle további akadály nélkül egyszerűen kifolyik. Nincs ott semmiféle szelep, alkatrész, semmi egyéb. Ez tehát a hagyományos szűrőtartó és szűrő.

Ha ehhez képest bármiféle plusz betét található a szűrő alatt, akár egybeépítve a karral, akár nem, vagy a szűrő alja valamiféle komplikáltabb mechanizmust tartalmaz, mint az egyszerű, sok gombostűnyi, illeve annál is kisebb lyukacskát szabályos rendben a szűrő alján, akkor ott lesz valami nyomásfokozó eszköz beépítve.

Válasz

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <i> <strong> <b> <code> <ul> <ol> <li>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • Minden email cím át lesz alakítva ember által olvasható módon, vagy (ha a JavaScript engedélyezett) ki lesz cserélve kattintható, de biztonságos hivatkozásra.
  • A HTML-ben szükséges tipográfiai és esztétikai javítások.

További információ a formázási lehetőségekről

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné-e az űrlapot beküldeni. A kép csak latin betűket és számjegyeket tartalmaz. A kis- és nagybetűk megkülönböztetése nem fontos.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.