Válasz a hozzászólásra

Szarvasi...

Kedves Szerkesztők
1. Alsókategóriás, 20 ezer forintos tartományban gondolkodunk kávéfőző vásárlását illetően, ebben a kategóriában itt tulajdonképpen mindegyiket ajánlják, ami 15 bar névleges nyomással üzemel. Nos, találtam egy Szarvasi eszpresszó kávéfőzőt (CM 4677), ami 15 baron működik, azonban egy másik bejegyzés az oldalon kifejezetten negatív kontextusban említette a Szarvasit. Érdeklődöm, hogy az említett géppel kapcsolatban van-e tapasztalatuk, véleményük, és hogy a negatív vélemény a Szarvasiról csak a kotyogósra vonatkozott, vagy általánosságban nem ajánlják a cég gépeit?
2. Itt olvastam a DeLonghi gépeiről a pozitív véleményeket, viszont más fórumokon több DeLonghi gépről azt írták a vásárlók, hogy hamar tönkrement a kazánjuk. Ezzel a hibával találkoztak már?
Köszönöm!

Válasz

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <i> <strong> <b> <code> <ul> <ol> <li>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • Minden email cím át lesz alakítva ember által olvasható módon, vagy (ha a JavaScript engedélyezett) ki lesz cserélve kattintható, de biztonságos hivatkozásra.
  • A HTML-ben szükséges tipográfiai és esztétikai javítások.

További információ a formázási lehetőségekről

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné-e az űrlapot beküldeni. A kép csak latin betűket és számjegyeket tartalmaz. A kis- és nagybetűk megkülönböztetése nem fontos.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.