Válasz a hozzászólásra

kávégép vásárlás

Kedves Válaszoló!
Kb. egy fél éve megvilágosodtam, úgy döntöttem elkezdek kávézni. Előtte szinte soha nem ittam, így nem sok tapasztalatom van. Azóta kapszulás gépet használok, de szeretnék venni egy normális gépet is. A kérdésem az lenne, hogy milyen gépet érdemes venni (akár használtan is), és hol lenne érdemes keresnem, ahol garanciát is vállalnak rá, és már bizonyítottan vevőbarát kiszolgálással. Általában hosszú kávét, presszó kávét, vagy cappuccinot szoktam inni. Egy másik fontos dolog, hogy nem szeretnék külön darálgatni, hanem a gép végezze el ezt (hacsak nem azt mondjátok, hogy inkább darájam külön, mert az tényleg jobb valamiért, pl. hogy a szükséges gépek jóval olcsóbban kihozhatók, és az íze ugyanolyan jó, vagy jobb). Az ODEA GO-t láttam itt, amit fenntartással, de ajánlottatok, a neten 40 000 Ft körül vannak felújjítva. Ez szerintetek nekem is jó lenne, vagy van esetleg ilyen 40-50 ezer Ft környékén más ötletetek. Mi az, amit ilyen összegből magatoknak vennétek?
Köszi szépen előre is a választ!
Üdv.:
Tibor

Válasz

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <i> <strong> <b> <code> <ul> <ol> <li>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • Minden email cím át lesz alakítva ember által olvasható módon, vagy (ha a JavaScript engedélyezett) ki lesz cserélve kattintható, de biztonságos hivatkozásra.
  • A HTML-ben szükséges tipográfiai és esztétikai javítások.

További információ a formázási lehetőségekről

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné-e az űrlapot beküldeni. A kép csak latin betűket és számjegyeket tartalmaz. A kis- és nagybetűk megkülönböztetése nem fontos.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.