Válasz a hozzászólásra

Kedves Kávéológia! Nálunk a

Kedves Kávéológia!
Nálunk a cégnél egy Saeco Odea Go van, teljesen ugyanúgy néz ki, mint a Giro. A központi főzőegysége tiszta műanyag és kevéssé bizalomgerjesztő. Napi 20-30 kávét főzünk le vele. Rendszeresen mossuk tisztítjuk a központi egységet minden nap. Három hónap használat után a tömörítőnél így is erősen megkopott. A megfelelő használat mellet is szórja az őrölt kávét belül, ez beleragad a kenőanyagos részekbe, elég gusztustalan. Régebben egy Spidem Villa gépet használtunk, annak több, mint egy év kellett hasonló kopáshoz és a kávét szórni is csak egy év után kezdte (pedig annak is Saeco volt a központi egysége). Igaz, jó ízű kávét főz, csak a Spidemmel ellentétben a kávé mennyisége (hogy mennyit daráljon le) nem állítható.

Válasz

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <i> <strong> <b> <code> <ul> <ol> <li>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • Minden email cím át lesz alakítva ember által olvasható módon, vagy (ha a JavaScript engedélyezett) ki lesz cserélve kattintható, de biztonságos hivatkozásra.
  • A HTML-ben szükséges tipográfiai és esztétikai javítások.

További információ a formázási lehetőségekről

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné-e az űrlapot beküldeni. A kép csak latin betűket és számjegyeket tartalmaz. A kis- és nagybetűk megkülönböztetése nem fontos.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.