Válasz a hozzászólásra

Automata

Kedves Tivadar,

ahogy az oldalon olvashatja, egyetlen automata készüléket sem tudunk jó szívvel ajánlani. Tipikus készülékei a fogyasztói társadalomnak, telezsúfolva műanyagnál műanyagabb alkatrészekkel, és amikor elromlanak (mert el fognak romlani, a háromszor annyiba kerülő éppúgy, mint az aránylag olcsóbb), akkor már a második javításuk tipikusan drágább, mintha a két javítás helyett egy újat vett volna. És a kávé, amit főznek, hát, olyan közepes.

Szóval, ha mindenképpen automata mégis, akkor drágán semmiképpen nem érdemes, mert attól nem lesz jobb. A Saeco Odea Giro volt még emlékeim szerint egy a kategóriáján belül még egész jó kis készülék, de nem tudom, lehet-e még kapni manapság...

Válasz

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <i> <strong> <b> <code> <ul> <ol> <li>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • Minden email cím át lesz alakítva ember által olvasható módon, vagy (ha a JavaScript engedélyezett) ki lesz cserélve kattintható, de biztonságos hivatkozásra.
  • A HTML-ben szükséges tipográfiai és esztétikai javítások.

További információ a formázási lehetőségekről

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné-e az űrlapot beküldeni. A kép csak latin betűket és számjegyeket tartalmaz. A kis- és nagybetűk megkülönböztetése nem fontos.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.