Válasz a hozzászólásra

Készülék

Kedves Kávéológia!
Készülék vásárlásában szeretném a tanácsukat kérni. A közeljövőben szeretnék beruházni egy autómata kávégépre. Először kinéztem a Krupsnak az EA 8025 PE
 típusú készülékét. Nézelődtem az interneten, és találtam olyan véleményt, ami miatt azt gondoltam, hogy nem ez a nekem való készülék:( Találtam a Saeco-nak a Xsmall típusú készülékét, de sajnos erről is több rossz véleményt olvastam. Most talátam egy svájci készüléket (Nivona CafeRomantica 605). (Ez egy kicsit  drágább, mint a többi, de szeretnék egy akciót kilesni, és részletre megvenni). Viszont nem találok róla se jó, se rossz véleményt. Esetleg önöknek van erről a készülékről jó/rossz információja? Javasolják ezt a gépet, vagy inkább nem? Milyen az alkatrés zellátottsága? Mennyire drága az alkatrész bele? Ha ez mégsem megfelelő, akkor  tetszenek tudni javasolni valami megbízható(bb) készüléket?
Nagyon köszönöm,
Üdvözlettel: Tivadar

Válasz

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <i> <strong> <b> <code> <ul> <ol> <li>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • Minden email cím át lesz alakítva ember által olvasható módon, vagy (ha a JavaScript engedélyezett) ki lesz cserélve kattintható, de biztonságos hivatkozásra.
  • A HTML-ben szükséges tipográfiai és esztétikai javítások.

További információ a formázási lehetőségekről

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné-e az űrlapot beküldeni. A kép csak latin betűket és számjegyeket tartalmaz. A kis- és nagybetűk megkülönböztetése nem fontos.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.