Válasz a hozzászólásra

Helló! Látom felmerült itt a

Helló!
Látom felmerült itt a Philips/Saeco Poemia HD8323. Én kb 1,5 éve vásároltam a T***oban akciósan 18.000 Ft-ért. Igazából az ár volt a  fontos. Nem szerettem volna túl sokat szánni a gépre és gondoltam a Saeco név  garancia a minőségre. Hát nem az. LEz a széria legolcsóbb tagja de gyanítom a hasonló kinézetű, drágább testvérei is csak design-ban térnek el meg 1-2 plusz szolgáltatásban (pl. ESE pod adapter). 3 gond is van a géppel. Az egyik, hogy túl gyorsan tolja át a vizet a kávén és ezt a kávé finomsága sem nagyon lassítja. A másik pedig, hogy a hőfokot nem képes stabilizálni. Gondolom a víz túl gyors sebessége és a fűtőteljesítmény nem megfelelő erőssége (950W) miatt. Kérdeztem a szervizt is, és szerintük „ez ilyen”. Ezek miatt az elkészült eszpresszóban nincsenek benne azok az aromák  amik ugyan abból a kavéból, más gépen simán kijönnek, valamint a végterméknek minden esetben van egy kesernyés íze is. Van egy Electrolux EasyPresso EEA110-esem is, ami viszont menet közben is képes felfűteni a vizet (a hőfokjelző LED ki-be kapcsolgat a kávéfőzés közben). A Saeco nyomásfokozója ugyan próbál crema-t csinálni, de sűrü crema helyett laza, nagyobb buborékos habot készít ami hamar el is tűnik. Az Electrolux legnagyobb baja, hogy iszonyú hangos és minden berezeg, vibrál rajta, viszont az elkészült eszpreszzó minősége kárpótol mindenért. :)
Üdv.
Zsolt

Válasz

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <i> <strong> <b> <code> <ul> <ol> <li>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • Minden email cím át lesz alakítva ember által olvasható módon, vagy (ha a JavaScript engedélyezett) ki lesz cserélve kattintható, de biztonságos hivatkozásra.
  • A HTML-ben szükséges tipográfiai és esztétikai javítások.

További információ a formázási lehetőségekről

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné-e az űrlapot beküldeni. A kép csak latin betűket és számjegyeket tartalmaz. A kis- és nagybetűk megkülönböztetése nem fontos.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.