Válasz a hozzászólásra

Delonghi Icona ECOV310.AZ

Szervusztok,
vásároltunk egy Delonghi Icona ECOV310.AZ típusú készüléket. Gyönyörű régies formák, halványkék szín (leírva furcsa, de életben gyönyörű - ilyen: http://www.delonghi.com/hu-hu/termekek/kave/kavefzk/espresso-kavefz/icon... ) viszont kipróbálva meglehetősen hangos. Nem csak a pumpa hangoskodik benne, hanem a csésze alatti fémtálca is rázkódik, zörög a körötte levő peremhez ütögetődve, valamint a víztartály fedele is hozzájárul a ricsajhoz. Ha kiveszem a csésze alatti fémrácsot és a csészét a cseppfogó tálcába teszem majd tartom, hogy ne érjen egyik oldalt sem semmihez és hasonlóan: a víztartály fedelét is leszorítom, akkor csendesebb, de nem teljesen (igen, ilyenkor az indító gombot valaki másnak kell megnyomnia... :P ). A gyártó képviselőjének küldtem egy videót a működésről. Nagyon korrekten és gyorsan válaszoltak (már korábban is egy cserekészülék esetében - le a kalappal az ügyfélszolgálat előtt), viszont a levelükből az derült ki, hogy a gépnek ez a normál működése: nem hiba, hanem típusjellemző.
 Tudnátok tanácsolni egy hasonló árkategóriájú készüléket (40 ezer HUF körül), amely csendes és megbízható? Ha mindezeken túl még jól is nézne ki... :)
Előre is köszönöm!
János

Válasz

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <i> <strong> <b> <code> <ul> <ol> <li>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • Minden email cím át lesz alakítva ember által olvasható módon, vagy (ha a JavaScript engedélyezett) ki lesz cserélve kattintható, de biztonságos hivatkozásra.
  • A HTML-ben szükséges tipográfiai és esztétikai javítások.

További információ a formázási lehetőségekről

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné-e az űrlapot beküldeni. A kép csak latin betűket és számjegyeket tartalmaz. A kis- és nagybetűk megkülönböztetése nem fontos.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.