Válasz a hozzászólásra

Minden automatáról...

Minden automatáról elég hasonló a véleményünk, ahogy az le is írtuk. Mindegyik drága ahhoz képest, amit tud, ugyanazért az árért sokkal jobb eszpresszót készítő készülékhez is lehet jutni. Ez a Bosch még nem is az olcsóbbak közül való, tehát ennek az árából alighanem akár kettőhöz is, vagy legalábbis marad egy időre kávéra is. Viszont, a nem automata több odafigyelést, pepecselést és a beszerzésnél esetleg utánajárást igényel. Ha az egyszerű gombnyomásos komfort fontos (például többen is használják a gépet, reggeli rohanásban, tud mindenféle tejes trükköket, satöbbi), akkor vegyen az ember automatát, de legyen vele tisztában, hogy a felárat ezért fizeti, nem a jobb ízű kávéért.

Hacsak nincs nagyon nagy szerencséje, pár éven belül el fog romlani, mert tipikusan elromlanak, és a második javítás már valószínűleg anyagilag nem fogja megérni, összemérhető lesz a készülék árával a javítására fordított összeg. Ha megvásárolja, mindenképpen nagyon figyeljen oda a használati utasításban előírt tisztítási programokra és a hozzá való, megvásárlandó anyagokra, nem szabad elhanyagolni akár nemtörődömségből, akár spórolásból, mert akkor biztosan tönkre fog menni, megfelelő karbantartással viszont nem biztosan, csak valószínűleg, lassabban.

A nyomás nem számít, ez mind csak a beleépített szivattyú névleges nyomása, bár kétségtelenül megpróbálják néha úgy tüntetni fel, mintha a több jobb lenne. Az eszpresszó főzése 9-10 bar nyomáson történik.

Válasz

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <i> <strong> <b> <code> <ul> <ol> <li>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • Minden email cím át lesz alakítva ember által olvasható módon, vagy (ha a JavaScript engedélyezett) ki lesz cserélve kattintható, de biztonságos hivatkozásra.
  • A HTML-ben szükséges tipográfiai és esztétikai javítások.

További információ a formázási lehetőségekről

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné-e az űrlapot beküldeni. A kép csak latin betűket és számjegyeket tartalmaz. A kis- és nagybetűk megkülönböztetése nem fontos.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.