Válasz a hozzászólásra

Kedves Kávéológia! Készülék

Kedves Kávéológia!
Készülék vásárlásban szeretnék tanácsot kérni. Tervezem egy alap/közép kategóriás daráló vásárlását 35-40e forint értékben. Az oldalon is ajánlott Iberital Challenge darálóval szemezek. Viszont találtam belőle automata és manuális verziót de nem tudom eldönteni melyik a praktikusabb egy kezdőnek. (árban csak 2-3ezer forint a különbség).
A másik kérdés maga a kávéfőző kiválasztása. Bár jó lenne egy Gaggia Classic szintű gép, sajnos ennek inkább csak a felét tudnám ráfordítani (50 ezer körül). 
A legtöbb webshopban a termék leírásokban nem sok hasznos infó szerepel, ezért az egyetlen szempont (és fellelhető infó) hogy legalább 15bar-os pumpa legyen benne. Viszont így is elég széles skálán mozognak az árak. Egy adott webshop árai alapján a következő termékeken gondolkodok:
Fagor CR-20 kb.26e
Ufesa CE7141 kb.30e
Fagor CR-22 kb. 40e
Philips Saeco HD8427 kb. 44e
Zelmer Maestro 13Z012 kb 45e
Zelmer Torrido 13Z018 kb. 46e.  (18bar???)
Solac C 304 46e
Gaggia Gran Gaggia Prestige kb. 57e
Gaggia EVOLUTION silver kb. 62e
Gondolom egy 26ezres Fagor CR-20 és egy 62ezres Gaggia EVO érezhetően más kávét készít, de egy - fent felsorolt - Philipshez vagy Zelmerhez képest is megéri a kb 20ezres többletet? 

Anyagi lehetőségeimet is figyelembe véve, számomra egy 30e körüli kávéfőző + 40e körüli kávédaráló páros lenne a legjobb, csak nem tudom szabad e ennyire lemenni a kávéfőző árában?

Az egész történethez hozzá kell tenni, hogy mostanában Krups 8010-essel készült kávét szoktam inni. Minőségben annál lentebb nem szeretnék menni.
Segítséget előre is köszönöm!
üdv!
Csaba

Válasz

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <i> <strong> <b> <code> <ul> <ol> <li>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • Minden email cím át lesz alakítva ember által olvasható módon, vagy (ha a JavaScript engedélyezett) ki lesz cserélve kattintható, de biztonságos hivatkozásra.
  • A HTML-ben szükséges tipográfiai és esztétikai javítások.

További információ a formázási lehetőségekről

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné-e az űrlapot beküldeni. A kép csak latin betűket és számjegyeket tartalmaz. A kis- és nagybetűk megkülönböztetése nem fontos.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.