Válasz a hozzászólásra

Odea Go?

Először is, válasszuk ketté a lehetséges gépek kategóriáját, mert kétféle van, amiben daráló van: az automata, és a darálóval egybeépített hagyományos.

Az automatákról írtunk már sokat, nem tartjuk igazán jó megoldásnak, mert drágák a tudásukhoz képest, és drága a javításuk is, ha szükségessé válik. Ugyanakkor használtan mégsem annyira drága, és az automaták közül valóban az Odea Go az, amit megfontolásra érdemesnek tart a kis közösségünk. Ilyen értelemben tehát jó választás lehet. Ráadásul kétségtelenül komfortosabb csak gombot nyomni...

Az egybeépített készülék (amiben tehát semmi automatika nincs, ugyanúgy kell vele főzni, mint külön darálóval, csak egy házban vannak) viszont ritka nagyon, sajnos.

Válasz

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <i> <strong> <b> <code> <ul> <ol> <li>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • Minden email cím át lesz alakítva ember által olvasható módon, vagy (ha a JavaScript engedélyezett) ki lesz cserélve kattintható, de biztonságos hivatkozásra.
  • A HTML-ben szükséges tipográfiai és esztétikai javítások.

További információ a formázási lehetőségekről

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné-e az űrlapot beküldeni. A kép csak latin betűket és számjegyeket tartalmaz. A kis- és nagybetűk megkülönböztetése nem fontos.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.