Válasz a hozzászólásra

Kávé otthon

Kedves Szakértő! 
Mostanában a teázás mellett újabb kedvtelésemnek hódolok, a finom eszpresszónak, amit jelenleg itthon még nem tudok minőségileg az általam elvártnak kivitelezni. Ezeken az oldalakon olvasott  sok-sok tanács és tapasztalat után úgy döntöttem, hogy pénztárcámat nem kímélve  én is megpróbálok  minőségi kávét készíteni itthon, mivel azonban sajnos a ráfordítható keret nagyon is behatárolt, és csakis minőségi ár-érték arányt  követve vásárolnék, szeretnék tanácsot kérni. A Gaggia Carezza és a Saeco HD8525 Estrosa között hezitálok. A következő lépcsőfok a daráló lenne majd, amiben szintén tapasztalat nélkül nem tudok dönteni: az Önök által ajánlott Iberital vagy a Gaggia MDF? Igazából sem a Gaggia Carezzaról sem a Gaggia kávédarálóról nem olvastam véleményt.
Nagyon sok hasznosat olvastam a jó kávé főzésének technikájáról, a kávézás misztériumáról.Köszönöm: Sophie

Válasz

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <i> <strong> <b> <code> <ul> <ol> <li>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • Minden email cím át lesz alakítva ember által olvasható módon, vagy (ha a JavaScript engedélyezett) ki lesz cserélve kattintható, de biztonságos hivatkozásra.
  • A HTML-ben szükséges tipográfiai és esztétikai javítások.

További információ a formázási lehetőségekről

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné-e az űrlapot beküldeni. A kép csak latin betűket és számjegyeket tartalmaz. A kis- és nagybetűk megkülönböztetése nem fontos.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.