Válasz a hozzászólásra

Gaggia

Tisztelt Szerkesztők,
szerencsém, hogy megtaláltam ezt a remek oldalt, mielőtt megvettem volna a Szarvasit... :-)
Régi kávéfőző kuka (nincs alkatrész a javításhoz), így elhatároztam, hogy veszek egy "rendes" eszpresszó gépet. Mi otthon alapvetően cappucino-t iszunk, de vannak vendegek, akik eszpresszót. Habosítóm van (Nespresso - nem rossz, csak erősen tejfüggő a dolog). Elhatároztam, hogy veszek egy minőségi(bb) gépet, de végül a Gaggia Classic, amit kinéztem, 2 ok miatt ugrott: a) ár/érték ill. ár/íz - nem vagyok meggyőződve, hogy érezném a különbséget, b) nem vagyok az a pepecselős fajta és a daráló + Classic + beállítások háromszögében egy idő után elvsznék. Ráadásul rátaláltam egy nagyon minőségi kévára (Carraro), amit a szekszárdi 'A Kávé Háza' tulajai most már Bp-en is forgalmaznak, darálva is (!!).
Ergo egy kevésbé "kényes" gép is jó(nak tűnik), mint megoldás. Itt lépett be a pénztárcámhoz ár/érték arányban jobbnak tűnő Gaggia Evolution. Kérdésem, hogy jól gondolkodom-e a fentieket, vagy a Gaggia esetében erősen javalt a saját daráló, ezért inkább más márkát nézzek?

Válasz

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <i> <strong> <b> <code> <ul> <ol> <li>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • Minden email cím át lesz alakítva ember által olvasható módon, vagy (ha a JavaScript engedélyezett) ki lesz cserélve kattintható, de biztonságos hivatkozásra.
  • A HTML-ben szükséges tipográfiai és esztétikai javítások.

További információ a formázási lehetőségekről

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné-e az űrlapot beküldeni. A kép csak latin betűket és számjegyeket tartalmaz. A kis- és nagybetűk megkülönböztetése nem fontos.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.