Válasz a hozzászólásra

Helló! Az lenne a kérdésem,

Helló!
Az lenne a kérdésem, hogy a véleményed szerint kapszulás kávénál határozottan jobb kávét készít pl. a Seaco Via Veneto+Ibertal Challenge? Vagy inkább Gaggia Espresso+Ibertal Challenge? Mivel kapszulást ittam eddig, így csak ennek az ízét ismerem. Okoz-e akkora élményt az előbb említett készülékek megvásárlása, hogy érdemes legyen megvenni, vagy inkább a még drágább Gaggia Classicban gondolkodjak a határozott ízbeli különbség miatt? Igazából az ár-érték arány a lényeg nálam, nem szeretnék úgy egy drága gépet venni, hogy utána kiderüljön, szinte alig van valami érezhető különbség, de mégis kétszer annyiba került. Vörös borból is a szekszárdi, villányi 1500-2500HUF körüli árkategóriára esküszöm, azok is tökéletesn jók lehetnek, nem látom értelmét az ennél nagyságrendekkel drágábbak megvételének, mivel nekem nem adnak akkora plusz élményt, értéket. 
Előre is köszi a választ! 
Tibor

Válasz

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <i> <strong> <b> <code> <ul> <ol> <li>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • Minden email cím át lesz alakítva ember által olvasható módon, vagy (ha a JavaScript engedélyezett) ki lesz cserélve kattintható, de biztonságos hivatkozásra.
  • A HTML-ben szükséges tipográfiai és esztétikai javítások.

További információ a formázási lehetőségekről

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné-e az űrlapot beküldeni. A kép csak latin betűket és számjegyeket tartalmaz. A kis- és nagybetűk megkülönböztetése nem fontos.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.