Válasz a hozzászólásra

Köszönöm a gyors és kielégítő

Köszönöm a gyors és kielégítő választ!
Ha már a típusoknál tartunk a Készülékek oldalon felsorolt kávéfőzők nagy része már nincsen forgalomban, illetve továbbfejlesztett társait találhatjuk meg a boltok polcain. A hozzászólásomban említett gép (Krups XP5620) megfelelő választás lenne e egy Iberital daráló mellett a 40-50 ezres kategóriában, vagy ennél vannak jobb készülékek is hasonló árfekvésben? Csak egy apró kitérővel említeném meg az Ariete 1388 Caffe Retro kávéfőzőt, ugyanis a formatervezése lenyűgöző, például ez a gép is képes ugyanazt a minőséget produkálni mint egy Krups, Saeco vagy egy De' Longhi?
Rengeteg a felsorolt nevekhez kinézetre hasonló, ismeretlen, vagy gyengébb márkajelzésekkel ellátott készülékekkel van tele a piac jóval olcsóbb áron, ennek ellenére a teljesítményük és termékleírásuk megegyeznek a "nagyokéval". Gondolom ezek a típusok minőséggyengeségben szenvednek, vagy talán ők is megfelelők lennének a jó minőségű kávé lefőzésére? Gondolok itt például a Lidl vagy Aldi polcain időnként felbukkanó készülékekre.
Üdvözlettel, Tamás 

Válasz

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <i> <strong> <b> <code> <ul> <ol> <li>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • Minden email cím át lesz alakítva ember által olvasható módon, vagy (ha a JavaScript engedélyezett) ki lesz cserélve kattintható, de biztonságos hivatkozásra.
  • A HTML-ben szükséges tipográfiai és esztétikai javítások.

További információ a formázási lehetőségekről

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné-e az űrlapot beküldeni. A kép csak latin betűket és számjegyeket tartalmaz. A kis- és nagybetűk megkülönböztetése nem fontos.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.