Válasz a hozzászólásra

Megjött a masina. Utolsó

Megjött a masina. Utolsó leárazásból eléggé jó áron jutottam hozzá. Plusz kaptam a Dolce Gusto weboldalon levásárolható kupont is, a kv főző árának negyedét. Sikerült belőle 2,5 doboz ingyen kv-ra szert tenni, azaz csak másfél doboznyiért kellett fizetni. Így egy adak presso-nak hazudott kv-t kaptam kevesebb mint 10 penny-ért (kb 42 forintnak felel meg). Eddig amiket próbáltam sajnos nem jöttek be. Elég savanykás íze van ezeknek a kapszulás kávéknak. Az ál crema-t egy kis műanyag sapkácska csinálja meg. Egy labirintus rendszeren keresztül halad át a friss kávé ital, ezért lesz habos a cucc.
Főzés után a kapszulát felbontom majd a lefőzőtt kávé darálékot komposztba a műanyag hulladékot a műanyagos hulladékgyűjtőbe dobom, így relatíve jól újra van hasznosítva a motyó.
Az utántöltős Emohome kapszula is megérkezett, de eleddig nem volt érkezésem normális kv-t beszerezni. Így elmaradt ennek a kipróbálása. De amint megleszek ezzel írok valamit. Sajnos másik főzőnk nincs így nem tudom más főzővel összehasonlítani ugyanazt a darálékot.

Válasz

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <i> <strong> <b> <code> <ul> <ol> <li>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • Minden email cím át lesz alakítva ember által olvasható módon, vagy (ha a JavaScript engedélyezett) ki lesz cserélve kattintható, de biztonságos hivatkozásra.
  • A HTML-ben szükséges tipográfiai és esztétikai javítások.

További információ a formázási lehetőségekről

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné-e az űrlapot beküldeni. A kép csak latin betűket és számjegyeket tartalmaz. A kis- és nagybetűk megkülönböztetése nem fontos.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.