Válasz a hozzászólásra

Kapszulás utántöltés?

Manapság azért már van bőven lehetőség a kaspzulásokat utántölteni. Van egy cég aki Dolce Gusto és Nespresso gépekhez i8s gyárt többször használható szilikon/műanyag betétet, amibe olyan kv-t tesz az ember amilyent nem szégyell. Itt inkább az a kérdés, hogy milyen a végeredmény ezekkel. Mert nyilván így elveszti a kapszulás főző a drága kv által okozott hátrányt. Mellesleg a kapszulások nagy hátránya még a szeméttermelés, ugyanis a kávéval teli alumínium kapszulát csak nagyon kevés helyen tudják újrahasznosítani. De ezzekkel az tölthető kapszulákkal ez a hátrány is kiesik. De sajnos sehol nem lehet kipróbálni. Addig nem is tudja az ember hogy miylen míg meg nem veszi maga a gépet és bele nem teszi, majd le nem főzi az első kávéját.
Rá lehet keresni, szerintem ha működik akkor ez egy nagy lehetőség a relatív olcsó egyben még kezelhetően egyszerű és gyors kv készítésére. De sajnos tapasztalat nincs, perpill itt állok főző vásárlás előtt, de nem tudom merre lépjek. Extra nehezítés, hogy sajnos a Brikka nem melegszik indukciós főzőlapon. Persze erre is van megoldás kell egy kis acéllapocska a főző és a lap közé.
Esetleg valakinek van már tapasztalata emohome kapszulákkal? Ebayen található kapszulák: http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.T...

Válasz

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <i> <strong> <b> <code> <ul> <ol> <li>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • Minden email cím át lesz alakítva ember által olvasható módon, vagy (ha a JavaScript engedélyezett) ki lesz cserélve kattintható, de biztonságos hivatkozásra.
  • A HTML-ben szükséges tipográfiai és esztétikai javítások.

További információ a formázási lehetőségekről

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné-e az űrlapot beküldeni. A kép csak latin betűket és számjegyeket tartalmaz. A kis- és nagybetűk megkülönböztetése nem fontos.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.