Válasz a hozzászólásra

Nem, sajnos

Nem, sajnos, ő sem más tészta – volt már szerencsénk egy párhoz. Tipikusan ő az, akire gondolunk, ha azt mondjuk, hogy a jóval drágább ár önamgában nem garancia semmire. Nagyon örvendetes, ha szerencséje van, és egyfelől ízlik a kávé, másfelől nem volt semmi meghibásodása eddig, de ez nem feltétlenül van így minden esetben.

Ami a kávét illeti? Egyet tudunk csak javasolni: ne automatát próbáljon automatához hasonlítani, hanem hagyományos eszpresszógépet próbáljon ki valahol, ha lehetséges (akár egy kiváló kávézóban). Egyszerűen arról van szó, hogy a Jura árából alkamasint több hagyományos főző+daráló is kitelne, amelyek mindegyike sokkal többre képes, mint egy automata. Vagy ha nem is több, hanem egy, akkor az olyan is lehet, hogy élete végéig szolgálná.

Tudja, akár elhiszi, akár nem, de én magam is így voltam vele: én is automatával kezdtem... :-))

Válasz

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <i> <strong> <b> <code> <ul> <ol> <li>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • Minden email cím át lesz alakítva ember által olvasható módon, vagy (ha a JavaScript engedélyezett) ki lesz cserélve kattintható, de biztonságos hivatkozásra.
  • A HTML-ben szükséges tipográfiai és esztétikai javítások.

További információ a formázási lehetőségekről

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné-e az űrlapot beküldeni. A kép csak latin betűket és számjegyeket tartalmaz. A kis- és nagybetűk megkülönböztetése nem fontos.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.