Válasz a hozzászólásra

Most nem azért mondom

Most nem azért mondom (dehogynem azért :-) ), de alighanem elég sokáig kellett keresgélni az oldalon, mire az az egy csereszavatos összejött, mert nagyon nem jellemző ránk még az elütés sem.

A "műanyag" véleményünk, azért ennyit hadd kérjünk már megelőlegezni, nem azt jelenti, hogy meg lennék róla győződve: félig polietilénből, félig nejlonból készült. Csak amolyan véleménynyilvánítás a minőségéről a mai világban. Egyébként valóban egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy egyes gyártóknál tényleg nincs benne más, mint kávé, mint ahogy az olcsóbb darált csomagoknál sem mernék azért erre mérget venni. A szemeset nem lehet hamisítani, az rendben van, de a többi...? Tudja fene.

A kapszulásról éppen az a véleményünk, amit írtunk, az nem parentálja el teljesen, de rámutat, hogy hasonló, vagy akár kevesebb pénzért sokkal jobbat lehet nála. Ettől még a kotyogós felől érkezőnek lehet ez nagy minőségi ugrás, és igaza is lesz, de abszolút értékben akkor is passzol, amit írunk, hiszen nap mint nap reprodukáljuk magunk a saját konyhánkban is. Azért, ha lehetséges, mindenesetre ajánljuk a kísérlezetést az Omnia és a Segafredo után, ugyanis egy komplett új világ nyílik meg ezen kávék szintje felett.

Mindenesetre, ahogy ez a bevezetőben is olvasható, egyáltalán nem tagadjuk, hogy elfogultak vagyunk az eszpresszóval. Tessék hát minket így olvasni. :-))

Válasz

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <i> <strong> <b> <code> <ul> <ol> <li>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • Minden email cím át lesz alakítva ember által olvasható módon, vagy (ha a JavaScript engedélyezett) ki lesz cserélve kattintható, de biztonságos hivatkozásra.
  • A HTML-ben szükséges tipográfiai és esztétikai javítások.

További információ a formázási lehetőségekről

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné-e az űrlapot beküldeni. A kép csak latin betűket és számjegyeket tartalmaz. A kis- és nagybetűk megkülönböztetése nem fontos.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.