Válasz a hozzászólásra

egyéb

Én nagy kávés vagyok, de egyedüli a családban. Így nem igazán érte meg, hogy valami komolyabb gépet vegyek. Ráadásul sajnos a konyhám sem igazán alkalmas erre helyszűke miatt. Viszont nagyon szeretem a frissen lefőtt kávé illatát, így nem akartam leragadni az instant kávénál. Itt el is értem az egyik felvetésemhez. Műanyag????  100% kávé. Azért ezt a tudást el lehetne várni egy kávéval foglalkozó oldaltól. Mondjuk engem a csereszavatos szó is kiütött. Szeretem, ha egy cikkben - legyen akár az egy online cikk -, legalább ügyelünk a helyesírásra. Mindegy.
Tehát valahol keresnem kellett egy középutat, így vettem egy kis kapszulás gépet. Nem szabad ezt sem lehúzni, mert ízletes kávét lehet ezzel is készíteni. Igaz, hogy a gyártóra vagyunk utalva és tényleg nem olcsó, de ahol nem isznak többen kávét, mint jelen esetben nálunk, sajnos az őrölt kávé aromája elillan és azért a szemes sem áll el addíg, mire elfogyasztanám. Meg aztán akkor azt az egy fajtát kell hosszasan inni. A kapszulás előnye, hogy ma csokisat iszom, holnap ilyet, holnapután olyat. 
Viszont ennél sem érzem azt az igazi ízt, amit régen a főzött kávéknál. A nagy kedvencem, az Omnia mellé felsorakozott még pár, köztük a Segafredo és egyéb kimért kávék, amiket mostanában már lehet kisebb adagban is kapni, így elhatároztam, hogy mindenképpen beszerzek valamit, amivel tudok frissen főzött kávét inni, frissen darált őrleményből. Így jutottam ehhez a cikkhez. Sajnos nem lettem sokkal okosabb így sem, viszont meg kell köszönnöm P-nek az Aeropress említését. Így találtam egy olyan kávéfőzőt, amivel egyszerűen, gyorsan tudok készíteni akár egyszemélyes kávét, de ha kell, nagyobb adagot is. Helyigénye is kicsi, kényelmes és ahogy olvasgattam róla, pont megfelel annak, amit kerestem. Úgyhogy ha nem is a  cikkben, de legalább találtam megoldást :)

Válasz

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <i> <strong> <b> <code> <ul> <ol> <li>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • Minden email cím át lesz alakítva ember által olvasható módon, vagy (ha a JavaScript engedélyezett) ki lesz cserélve kattintható, de biztonságos hivatkozásra.
  • A HTML-ben szükséges tipográfiai és esztétikai javítások.

További információ a formázási lehetőségekről

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné-e az űrlapot beküldeni. A kép csak latin betűket és számjegyeket tartalmaz. A kis- és nagybetűk megkülönböztetése nem fontos.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.