Válasz a hozzászólásra

Hibáim

Nem tudom, mennyire illik url-t írni ide, de én sok video végignézése után Tőle (http://youtu.be/Jljilp6o4pE) jöttem rá a hibáimra, és mióta megláttam, hogyan is csinálja, azóta minden habom az alsó képre hasonlít.
Leírom a hibáimat, hátha valaki tanul belőle:
Egyik az volt, hogy kevés tejet használtam, és úgy megforgatta, hogy esélyem se volt, mert középen gyakorlatilag tej se maradt, az egész az edény oldalán forgott. :D Így aztán túl sok levegőt vittem be, amiből nagy mázlival is egy közepes eredmény tudott csak kijönni. Azt a cicegő hangot fontos kikísérletezni, amit akkor ad, mikor a levegőt visszük be, mert kezdetben visított, süvített, mormolt, mindent csinált, csak cicegni nem akart. Olyan is lett a hab, mint a hang volt... ijesztő. :D Eleinte azt se fogadtam meg, amit pedig mindenki ír, és mond, hogy a levegő bevitele az elején történjen meg, és utána már semmi esetre se. A forgó mozgást megtalálni is fontos volt, mert azt se véletlenül mondják, anélkül nem igazán születik jó hab.
Azt is megfigyeltem, hogy a videókon mindig "nagy" kiöntőt (vagy mi a neve) használnak, amit szerintem otthoni géppel nehezebb kezelni, de ez nem biztos, lehet, hogy csak én hiszem.
És amiről senki nem beszél: Az olcsó, egykazános, műanyag gépeken azért nem jön ugyanaz a gőz, mint amivel a baristák bemutatják a mutatványt! Itthon kétkazános géppel, jó csővel szép a tej. Munkahelyen egykazános, kis teljesítményű, vízes gőzt adó gépen... jó esetben is csak nem nagyon ronda.
Mivel én nem értek hozzá, ezek teljesen amatőr tapasztalatok. Lehet, hogy a fele sem igaz, de akkor majd megcáfol valaki, aki hozzáértő! :)

Válasz

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <i> <strong> <b> <code> <ul> <ol> <li>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • Minden email cím át lesz alakítva ember által olvasható módon, vagy (ha a JavaScript engedélyezett) ki lesz cserélve kattintható, de biztonságos hivatkozásra.
  • A HTML-ben szükséges tipográfiai és esztétikai javítások.

További információ a formázási lehetőségekről

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné-e az űrlapot beküldeni. A kép csak latin betűket és számjegyeket tartalmaz. A kis- és nagybetűk megkülönböztetése nem fontos.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.