Válasz a hozzászólásra

Kávéfőző&daráló

Kedves Kaveológia!
Nagyon tetszik az oldal! Örülök, hogy rátaláltam! Éppen elpusztulni készül egy Philips Senseo, amelyet coffee duck cserével párna helyett őrölt kávéval használtunk, és egy új vásárlásán gondolodunk. Kávéfőzésben az olvasott infók alapján, abszolút amatőr vagyok, és túl sok helyünk sincs a konyhában, így inkább automata, mindent egyben gép amit leginkább kedvelnénk, de egy nagy kávőrlő és egy nagy eszpresszó gép elhelyezését is megfontoluk, habár macerás lenne. Az alábbiak a kiszemeltek:
Egy Krups GVX242 kávédarálón gondolkodom, http://www.emag.hu/krups-kavedaralo-100-w-200-g-fekete-gvx242/pd/E3Y1MBBBM/
és a kávégépek közül:
Krups XP528030: http://www.emag.hu/krups-eszpresszo-kavefozo-1-1-l-15-bar-rozsdamentes-acel-xp528030/pd/EGY97BBBM/
Russel&Hobbs, Allure: http://www.emag.hu/russell-hobbs-allure-eszpresszo-kavefozo-1-5-l-15-bar-rozsdamentes-acel-18623-56/pd/EVWFKBBBM/
illetve  automaták közül:
Philips Saeco HD8751/19-en,http://www.philips.hu/c/kavefoezoek/intelia-klasszikus-tejhabosito-fekete-hd8751_19/prd/
Krups EA8019-en: http://www.emag.hu/krups-ea8019-eszpresszo-kavefozo-15-bar-1-8-l-fekete-rozsdamentes-acel-ea801970/pd/DVVCXBBBM/
Nagyon tetszett a kávé tárolásról szóló cikkük, kicsit elkeserítenek a lefőzött kávé veszélyei, a munkahelyemen sem egyszerű megoldani a normális kávéhoz való hozzájutást, így eddig otthon főztem és behoztam, most majd igyekszem valahogy újratervezni. Nagyon köszönöm az alapos leírást! Nagyon örültem neki.
Köszönettel,
Bernadeth

Válasz

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <i> <strong> <b> <code> <ul> <ol> <li>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • Minden email cím át lesz alakítva ember által olvasható módon, vagy (ha a JavaScript engedélyezett) ki lesz cserélve kattintható, de biztonságos hivatkozásra.
  • A HTML-ben szükséges tipográfiai és esztétikai javítások.

További információ a formázási lehetőségekről

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné-e az űrlapot beküldeni. A kép csak latin betűket és számjegyeket tartalmaz. A kis- és nagybetűk megkülönböztetése nem fontos.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.