Válasz a hozzászólásra

Kézi vagy gépi?

Kedves root!
Amennyiben a daráló fontosabb a presszógépnél (én is BAR 14-est használok sima karral), fontos kérdésnek gondolom, hogy minőségre (örleményé és a daráló szerkezeté) árarányos különbség van-e a Hario Mini Mill kézi, és a szintén ajánlott Graef CM 70-utód, a CM 702 gépi daráló között. Vagis jobb kávét készíthetünk-e a drágább géppel, avagy csak a kényelemért kell dupla árat fizetni? Ami a Mini Mill kapacitását illeti, az - mivel úgyis két csészével főzünk egyszerre - nem probléma, tán még előny is. Ráadásul azt olvasom, a Graef szemcseméret-állítása nehézkes, valamint sztatikussá teszi az örleményt, viszont nyilván masszívabb konstrukció. Szíves tanácsát előre is köszönöm.

Válasz

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <i> <strong> <b> <code> <ul> <ol> <li>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • Minden email cím át lesz alakítva ember által olvasható módon, vagy (ha a JavaScript engedélyezett) ki lesz cserélve kattintható, de biztonságos hivatkozásra.
  • A HTML-ben szükséges tipográfiai és esztétikai javítások.

További információ a formázási lehetőségekről

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné-e az űrlapot beküldeni. A kép csak latin betűket és számjegyeket tartalmaz. A kis- és nagybetűk megkülönböztetése nem fontos.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.