Válasz a hozzászólásra

Kotyogó

"A kotyogót meg – a magunk részéről legalábbis – meg sem halljuk... :-)" 
Miért nem? Ezesetben az ország lakosságának legalább 4/5-ről nem vesztek tudomást. Kotyogóval is lehet remek kávét készíteni.
De a tárolás a téma: fagyasztással sokat kísérleteztem - bár nem szorulok rá-, és nekem teljesen bevált. Egy rakás könyvben is "melegen" ajánlották (nem a fridzsidergyárak). Persze, hogy kinek mi ízlik az teljesen szubjektív. Mindenesetre kiengedés és bontás (fontos a sorrend!!!) után az illat, ami megcsapott az hamisítatlan frissen pörkölt kávé volt. Egy fontos kiegészítés a cikkhez. Ha bontatlanul enged ki a kávé a zacskóban, akkor nincs párásodási problematika. Akkor szabad csak a tasakot nyitni, amikor már kiengedett (amúgy 1-2 óra 250g kávénak szobahőmérsékleten bőven elég). Ez egyszerű fizika.

Válasz

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <i> <strong> <b> <code> <ul> <ol> <li>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • Minden email cím át lesz alakítva ember által olvasható módon, vagy (ha a JavaScript engedélyezett) ki lesz cserélve kattintható, de biztonságos hivatkozásra.
  • A HTML-ben szükséges tipográfiai és esztétikai javítások.

További információ a formázási lehetőségekről

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné-e az űrlapot beküldeni. A kép csak latin betűket és számjegyeket tartalmaz. A kis- és nagybetűk megkülönböztetése nem fontos.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.