Válasz a hozzászólásra

Az állott kávé rákkeltő?

"a tudomány jelenlegi állása szerint a lefőtt és magára hagyott kávéban rendkívül káros kémiai folyamatok indulnak meg, és fogyasztása körülbelül ugyanolyan mértékben rákkeltő, mint az erősen odaégett, odakozmált ételek fogyasztása."
 
Szia! Érdekelne hogy ezt hol olvastad, melyik külföldi oldalon? Csakmert az összes magyar oldal ebben a témában rád hivatkozik, de ettől még feltételezem hogy nem te végezted az erre vonatkozó kutatásokat, tehát nem saját kútfőből való az állításod. Köszi a választ!
 
A másik, hogy nem akarjátok törölni ezt a rengeteg spamet? Lassan nehezebb köztük egy-egy magyar, valóban témához szóló hsz-t megtalálni mint a tűt egy szénakazalban. Meg egyébként is, iszonyatosan magára hagyottnak tűnik így az oldal. (Vagy az is?)

Válasz

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <i> <strong> <b> <code> <ul> <ol> <li>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • Minden email cím át lesz alakítva ember által olvasható módon, vagy (ha a JavaScript engedélyezett) ki lesz cserélve kattintható, de biztonságos hivatkozásra.
  • A HTML-ben szükséges tipográfiai és esztétikai javítások.

További információ a formázási lehetőségekről

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné-e az űrlapot beküldeni. A kép csak latin betűket és számjegyeket tartalmaz. A kis- és nagybetűk megkülönböztetése nem fontos.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.